انواع مختلفی از زیتون پرورده شیراز وجود دارد، اما ممکن است در سوپرمارکت یا خواربار فروشی محلی خود با تعداد کمی از آنها برخورد کنید. مانزانیلا یک زیتون سبز اسپانیایی است که به آرامی با لیمو خشک شده و سپس در نمک و نمک اسید لاکتیک بسته بندی می شود.
این زیتون ها اغلب بدون هسته و گاهی اوقات پر شده در دسترس هستند. یکی دیگر از زیتون های اسپانیایی گوردال است که به معنای “چاق” است، نامی مناسب برای این زیتون سبز چاق و گرد.
آنها گوشتی و طعم غنی دارند و اغلب به عنوان تاپاس سرو می شوند.زیتون سیاه فقط ساده نیست و در قوطی یافت می شود. تعداد زیادی زیتون سیاه پخته شده جالب وجود دارد، مانند زیتون ایتالیایی.
یکی از آنها لیگوریا است، یک زیتون سیاه که با نمک نمکی با طعمی پر جنب و جوش، و گاهی اوقات با ساقه های آن پر می شود. یکی دیگر از زیتون های سیاه ایتالیایی Ponentine است که با نمک نمک پخته شده و سپس در سرکه بسته بندی می شود.
طعم ملایمی دارد گاتا نیز یک زیتون رسیده است. با نمک خشک شده و سپس با روغن مالیده می شود. ظاهری چروکیده، طعم ملایم دارد و اغلب مملو از رزماری و گیاهان دیگر است.
یکی از زیتون های سیاه ایتالیایی که در مزه کردن ها بسیار محبوب است، لوگانو است. معمولاً بسیار شور است و گاهی اوقات پر از برگ زیتون است.
این سبک بعدی زیتون اغلب با کشمش اشتباه گرفته می شود زیرا بسیار شبیه به نظر می رسد. زیتون بلدی در مراکش تولید می شود و در نمک خشک می شود تا ظاهری چروکیده به آنها بدهد.
آنها به رنگ سیاه تیره، بسیار جویدنی و طعم بسیار قوی هستند. این به این دلیل است که آنها قبل از خوردن خشک می شوند. وقتی از طعم قوی زیتون بلدی صحبت می کنیم، اصلی ترین چیزی که می چشید نمک است.
از این گذشته، این زیتونها با استفاده از نمک خشک میشوند و این باعث میشود که طعم فوقالعادهای پیدا کند. اما در مقادیر کم، زیتون بلدی بسیار خوشمزه است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.