خرید عمده ماهی قزل آلا اصفهان هم به صورت زنده و هم صید شده از بازارها و میادین تره بار صورت میگیرد. در استانهایی که دارای مراکز پرورش ماهی و شیلات هستند، خرید عمده صورت میگیرد. استانهایی که به دلایل مختلفی ازجمله: کمبود منابع آب و یا نداشتن آب و هوای مناسب، تولیدی ماهی قزل آلا ندارند؛ مقدار ماهی مورد نیاز خود را از استانهای دیگر خریداری مینمایند. امروزه با پیشروی بشر به سمت خرید و فروشهای اینترنتی، بسیاری از کارها آسان شده و در زمان و هزینه نیز صرفهجویی میشود. خرید عمده پرورش ماهی قزل آلا خال قرمز اصفهان هم به صورت اینترنتی و هم به صورت حضوری از بازارها انجامپذیر است.
خرید عمده ماهی قزل آلا از چه مکانهایی امکانپذیر است؟
معمولا برای خرید عمده ماهی قزل آلا، باید به میادین ترهبار و یا در تعدادی از بازارها که تقریبا همه روزه ماهی قزل آلا تازه را در دسترس عموم قرار میدهند میتوان مراجعه نمود. اما در برخی از مغازههای کوچک که مخصوص آبزیان خوراکی است بیشتر خرید جزئی صورت میگیرد زیرا به تعداد محدودی از هر نوع آبزی برای فروش به مغازه میآورند. یک روش بسیار آسان و کم هزینه و بیدردسر نیز خرید و سفارش اینترنتی است که اگر ماهی قزل آلا از جای مطمئن خریداری شود برد کردهاید. با خرید اینترنتی به طور مستقیم از مرکز تولید سفارش پذرفته و با حمل و بارگیری به مقصد ارسال میشود. هم خرید عمده و هم خرید جزئی از طریق سفارش اینترنتی امکانپذیر است.
شهرستانهای پرورشدهندهی ماهی قزل آلا در استان اصفهان:
بزرگترین مجتمع تکثیر و تولید ماهی قزل الا طلایی در اصفهان مربوط به شهرستان فریدونشهر است که با هزینهای در حدوذ هفتاد و پنج میلیارد ریال راهاندازی شده است و با سرمایهگذاری در واحدهای کوچک دیگر در شهرستانهای سمیرم، فریدونشهر، گلپایگان، چادگان و …، در حدود چهارصد میلیارد ریال، اقدام به تولید بچهماهی کردهاند که این امر اصفهان را به خودکفایی رسانده و دیگر نیازی به تأمین بچه ماهی مورد نیاز خود از استانهای همجوار ندارند.
خرید عمده ماهی قزل آلا به گونههای مختلف:
در استان اصفهان و یا هر استان دیگری خرید عمده ماهی قزل آلا به سه صورت امکانپذیر است:
- ماهی قزل آلا منجمد
- ماهی قزل آلا گرم و تازه
- ماهی قزل آلا زنده
روندی که ماهی قزل آلا منجمد طی میکند بسیار بیشتر از دو مورد دیگر است، چراکه ماهی قزل آلا پس از صید باید به مراکز بستهبندی منتقل شود، در این مراکز با جدا کردن اضافات ماهی و تمیز کردن و شسستشوی کامل، بسته بندی انجام شده و بستهها به نقطهی انجماد میرسند. پس از طی شدن این مراحل، ماهی قزل آلا سرخ شده منجمد آمادهی بارگیری و انتقال به بازار هدف است.
در مورد ماهی قزل آلا گرم نیز ماهی پس از صید، به روش صحیح و طبق اصول بارگیری شده به طوریکه در مسیر، ماهی خراب و فاسد نشود و به بازار هدف ارسال میگردد.
در مورد ماهی قزل آلا زنده که اصول بارگیری پیچیدهتر از نوع صید شدهی آن است. این کار باید توسط افراد ماهر و متخصص صورت پذیرد تا ماهیان دچار تلفات نشوند و از بروز خطرات احتمالی پیشگیری شود و بار، صحیح و سالم به شیلاتهای دیگر منتقل شود.
با خرید عمده ماهی قزل آلا اصفهان، هم از نوع منجمد هم صید شده و هم زنده یک خرید سالم و مطمئن حواهید داشت. در صورت نیاز به راهنمایی، کارشناس این قسمت پاسخگوی شما خواهد بود.
با سلام وخسته نباشید نان خشکه مصرف دارید
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.