خرید ماهی قزل آلا در میان ایرانیان، نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است. در کشورهای خارجی، میزان سرانه ی مصرف آبزیان خیلی بیشتر از کشور ایران است. به طوریکه میزان قابل توجهی از تولید ماهی قزل آلای ایران صرف بخش صادرات می شود. ایران یک کشور قدرتمند در زمینه تولید و تکثیر ماهی قزل آلاست. برخی از شهرها، با داشتن مزرعه ها و شیلات های پرورش ماهی قزل آلا، موجب پیشرفت و رونق گرفتن این صنعت عظیم شده اند. میزان بالای خرید ماهی قزل آلا طلایی در مشهد نیز، به نوبه ی خود سهم بزرگی را در گسترش این صنعت داشته است.
ماهی قزل آلا یک ماده ی غذایی پرخاصیت:
خاویار طلایی قزل آلای خزر از جمله مواد غذایی مفیدی است که مصرف هفتگی آن به همه توصیه می شود. جالب است بدانید که بسیاری از پزشکان متخصص نیز، مصرف این نوع ماهی را بسیار باارزش و ضروری قلمداد کرده اند. چراکه از بسیاری از بیماری های خطرناک به طرز معجزه آسایی و در گذر زمان پیشگیری می کند.
میزان مصرف ماهی قزل آلا در کشور ایران کم است یا زیاد؟
متاسفانه مصرف ماهی قزل آلا جنوب و به طور کلی مصرف آبزیان خوراکی در کشور، بسیار کم است. اما بازهم با افزایش آگاهی مردم، به خصوص از طریق شبکه ها مجازی میزان مصرف، افزایش زیادی نسبت به گذشته ی خود داشته است. به طور میانگین نیز، از میان تمام غذاهای دریایی، میزان خرید و مصرف ماهی قزل آلا از همه بیشتر و بالاتر بوده است.
ماهی قزل آلا چگونه خطر ابتلا به سکته ی قلبی را کاهی می دهد؟
مصرف ماهی قزل آلا برای افرادی که در معرض و خطر سکته ی قلبی قرار دارند و یا قبلا سکته ی قلبی داشته اند نه تنها مضر نیست؛ بلکه بسیار هم مفید است. به طوریکه:
- مصرف این نوع ماهی میزان مرگ و میر را در این افراد، تا میزان 30درصد کاهش می دهد.
- از لخته شدن خون در افراد جلوگیری می کند.
- فشار خون را تنظیم می کند. (مانع از افزایش و کاهش فشار خون می شود.)
عوامل فوق، بخاطر وجود ماده ی باارزش امگا3 در ماهی قزل آلا پرورشی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.