درباره پرورش ماهی قزل آلا

فائو سازمان ملل پیش بینی می کند که جمعیت جهان تا سال 2050 به 9.7 میلیارد نفر برسد و تقاضا برای غذا 50 درصد افزایش یابد. ماهی، به ویژه ماهی قزل آلا پرورشی، می تواند یک راه حل برای رفع این افزایش تقاضا ارائه دهد. با افزایش تقاضا، بدون شک فشار بر ذخایر ماهی‌های وحشی که در حال حاضر بیش از حد مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند، افزایش می‌یابد، به همین دلیل است که ماهی‌های پرورشی برای مدیریت و حفظ کارآمد ذخایر ماهی‌های وحشی و تنوع زیستی طبیعی اقیانوس‌ها لازم است.

طی چند سال گذشته هر صنعتی با تغییرات سریع، گسترده و گاه ویرانگر مواجه بوده است و صنایع غذایی نیز از این قاعده مستثنی نیست. جهان ما در حال تغییر است، جمعیت در حال افزایش است، آب و هوای ما در حال تغییر است و فشار بیش از همیشه بر سیستم های غذایی ما وارد می شود. تقاضا برای غذا 50 درصد و تقاضا برای غذاهای حیوانی نزدیک به 70 درصد افزایش می یابد.

از سال 1961، رشد سالانه جهانی در مصرف ماهی مثل ماهی دولمی دو برابر رشد جمعیت بوده است، که نشان می دهد بخش شیلات و آبزی پروری در تحقق هدف فائو برای جهانی بدون گرسنگی و سوء تغذیه بسیار مهم است.
خوزه گرازیانو داسیلوا، مدیر کل فائو

معرفی آبزی پروری

آبزی پروری پرورش ماهی، صدف یا نرم تنان در آب است. این یکی از کارآمدترین اشکال تولید پروتئین است. بیش از 50 درصد غذاهای دریایی مصرف شده در سراسر جهان از آبزی پروری می آید. این بخش تولید جهانی سریعترین رشد را دارد. سازمان خواربار و کشاورزی (FAO) تخمین می‌زند که نزدیک به 90 درصد از ذخایر ماهی‌های وحشی در سطح پایدار یا بالاتر از آن با طعمه کپور صید می‌شوند.

این سیاره 70 درصد اقیانوس است، به این معنی که اگر آبزی پروری به درستی انجام شود، اقیانوس ها می توانند سهم قابل توجهی در سیستم های غذایی پایدار داشته باشند. ما باید دریا را بکاریم و حیوانات آن را با استفاده از دریا به عنوان کشاورز به جای شکارچی، گله کنیم. تمدن به این معناست کشاورزی جایگزین شکار
ژاک ایو کوستو، اقیانوس شناس

معرفی آبزی پروری

صادرات ماهی

پرورش ماهی قزل آلا چیست؟

درست همانطور که ما حیوانات را در خشکی پرورش می دهیم، آبزی پروری نیز پرورش ماهی در اقیانوس است. ماهی قزل آلا نام رایج چند گونه ماهی از خانواده Salmonidae است (مانند سالمون اقیانوس اطلس، ماهی آزاد اقیانوس آرام). شما می توانید ماهی قزل آلا را هم از منابع وحشی و هم از منابع پرورشی پیدا کنید، اما تجاری ترین موجود ماهی آزاد اقیانوس اطلس است که پرورش داده می شود.

پرورش ماهی قزل آلا در سطح تجربی در دهه 1960 شروع شد، اما در دهه 1980 در نروژ و در دهه 1990 در شیلی تبدیل به یک صنعت شد. صنعت ماهی قزل آلا پرورشی در 40 سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است و امروزه تقریباً 60 درصد از ماهی قزل آلا تولید شده در سراسر جهان پرورش داده می شود. در سال 2015 بیش از 2200000 تن ماهی قزل آلا پرورشی تولید شد، در حالی که در مقایسه با حدود 880000 تن ماهی آزاد وحشی صید شد.

پرورش ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس به طور سنتی تحت سلطه تعداد کمی از مناطق کشاورزی – شیلی، نروژ، کانادا و اسکاتلند – بوده است زیرا چندین شرایط طبیعی اغلب برای اطمینان از تولید بهینه پرورش ماهی قزل آلا باید وجود داشته باشد. چنین شرایطی عبارتند از: دمای آب سرد بین 8 تا 14 درجه سانتیگراد (46 درجه فارنهایت – 57 درجه فارنهایت)، خط ساحلی محافظت شده و شرایط بیولوژیکی مطلوب. امروزه پرورش ماهی قزل آلا در استرالیا، جزایر فارو، ایسلند، ایرلند و نیوزلند نیز در حال انجام است.

چرخه تولید پرورش ماهی قزل آلا حدود 3 سال طول می کشد. سال اول تولید در محیط های کنترل شده آب شیرین انجام می شود و سپس ماهی آزاد پرورشی به قفس های آب دریا منتقل می شود. هنگامی که ماهی قزل آلا پرورشی به اندازه قابل برداشت رسید، به کارخانه های فرآوری منتقل می شود تا برای فروش آماده شود. برای مصرف کنندگان، بیشتر ماهی قزل آلا پرورشی به عنوان فیله ماهی آزاد فروخته می شود، اگرچه می توانید ماهی کامل را نیز خریداری کنید. پرورش ماهی در پاسخ به تقاضای فزاینده برای غذا که به دلیل رشد جمعیت جهانی اتفاق می‌افتد، نویدبخش است.

ماهی قزل آلا پرورشی مسئولانه راه‌حل‌های سیستم غذایی جهانی را از طریق:

کمک به یک منبع غذایی غنی از مواد مغذی در رژیم های غذایی که با توصیه های غذایی جهانی مطابقت دارد
ارائه پروتئین با کیفیت بالا و سازگار با محیط زیست برای کمک به برآوردن تقاضای رو به رشد جهانی
ایجاد نوآوری های مستمر که به حمایت از رژیم های غذایی سالم و سیستم های غذایی جهانی انعطاف پذیرتر کمک می کند
ارائه یک منبع غذایی که در غذاها و جوامع در سراسر جهان جشن گرفته می شود

پرورش ماهی قزل آلا چیست؟

ماهی انگز

آینده پرورش ماهی قزل آلا

ما می دانیم که افزایش تولید ماهی آزاد پرورشی برای اطمینان از برآورده شدن نیازهای آینده برای پروتئین مورد نیاز است گرچه که کالری متفاوت از کالری تن ماهی دارد، با این حال این باید با کاهش قابل توجه اثرات زیست محیطی و بهبود در بهره وری منابع مطابقت داشته باشد. ما توانایی و مسئولیت خود را برای ایجاد تغییرات مثبت در مقیاس می شناسیم و متعهد به جستجو و حمایت از پیشرفت هایی در آبزی پروری هستیم که سیستم های غذایی سالم و پایدار را هدایت می کند.

روش‌های مسئولانه آبزی پروری می‌تواند به اطمینان حاصل شود که پروتئینی که می‌خوریم به گونه‌ای تولید می‌شود که از nu حمایت می‌کند رژیم های غذایی ساده و سیستم های غذایی پایدارتر.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.