فرآیند برداشت نقش کلیدی در تعیین طعم و کیفیت نهایی زیتون درجه یک رودبار زیتون دارد. برای صرفه جویی در هزینه، برخی از تولیدکنندگان از چوب یا ماشین برای تکان دادن میوه های رسیده از درختان استفاده می کنند یا زیتون ها را روی درختان می گذارند تا به حدی رسیده شوند که بدون هیچ کمکی به زمین می افتند.
اگرچه این فرآیند مقرون به صرفه است، اما کیفیت مطلوبی را ایجاد نمیکند: از آنجایی که همه زیتونهای روی درخت به طور همزمان میرسند، بسیاری از زیتونهای جمعآوریشده ممکن است کمتر یا بیش از حد رسیده باشند، بهعلاوه برخورد خشن میتواند به میوههای ظریف آسیب برساند.
بهترین و سختکوشترین زیتونکاران از روشی سنتی استفاده میکنند که البته زمانبر است: زیتونها را با دست میچینند. هر زیتون برای رسیدن انتخاب می شود، درست در لحظه مناسب چیده می شود.
این زیتون ها کمتر کبود می شوند و طعم فوق العاده ای دارند. اما دستچین کردن نیز یک سوراخ مالی است، بنابراین می توانید انتظار داشته باشید که مقداری پول نقد جدی برای این افراد خرج کنید.
ممکن است نتوانید همه انواع را در خارج از منطقه مدیترانه پیدا کنید، اگرچه برخی از این زیتون های یونانی در بازارها و فروشگاه های مواد غذایی خاص ظاهر می شوند.زیتون های سبز کرت را elitses می نامند که به معنای “زیتون های ریز” است.
نام رسمی کورونیکی است. جزیره کرت به خاطر زیتون های ریزش معروف شده است. همچنین در مسینیا، در شبه جزیره یونانی پلوپونز و در جزیره زاکینتوس رشد می کند. با وجود اندازه آنها پر از روغن هستند.
قابل ذکر است، با ارائه برخی از بهترین روغن های زیتون در جهان.به ویژه، زمانی که آنها رنگ سبز داشته باشند، مقدار کمی به زیتون سفره تبدیل می شود.
بیشتر مصرف در یونان می ماند و هرگز به بازارهای غربی نمی رسد. از سوی دیگر، زمانی که آنها رنگ مشکی با بافت رسیده دارند (از دسامبر تا ژانویه و گاهی از بهمن)، تولید روغن زیتون منحصراً برای بازار محلی اختصاص دارد. روغن زیتون کرت در سراسر جهان معروف است،
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.