زیتون پرورده شیراز چیزی است که یا دوستش دارید یا از آن متنفر هستید. اگر شما عاشق زیتون هستید، احتمالاً آنها را با همه چیز دوست خواهید داشت.
روی پیتزا، در سالاد، روی یک کوکتل به تنهایی، اگر زیتون دوست دارید، مهم نیست که چگونه سرو شوند، طعم عالی دارند.
در بسیاری از موارد، مردم هر بار به سمت یک نوع زیتون جذب می شوند. به همین دلیل، بسیاری از مردم متوجه نیستند که چند نوع زیتون وجود دارد. در سراسر جهان انواع مختلفی از زیتون تولید می شود که همگی دارای طعم، اندازه و شکل منحصر به فرد هستند.
خوردن زیتونی که می شناسید و دوست دارید آسان است. اما اگر این کار را انجام دهید، واقعاً از دست خواهید داد. در این راهنما، ما فهرستی از 10 نوع از بهترین نوع زیتون را که باید امتحان کنید، گردآوری کرده ایم.
پس به خواندن ادامه دهید تا بیشتر بدانید.صحبت از زیتون هایی که در زمان سبز شدن برداشت می شوند، در مرحله بعدی زیتون گاتا داریم. این زیتون ها در ایتالیا یافت می شوند و در این کشور بسیار محبوب هستند.
درست مانند زیتون ماموریت، زیتون Gaeta نیز فوق العاده کوچک است. اما در حالی که آنها در هنگام برداشت سبز هستند، زیتون Gaeta در هنگام لذت بردن سبز نخواهد بود.
زیتون گاتا سیاه این رنگ را دارد، زیرا با نمک درمان می شود و این باعث چروک شدن آنها می شود. از طرف دیگر، ممکن است ترجیح دهید از زیتون Gaeta خود با آب نمک لذت ببرید، که به آنها رنگ یاسی می دهد.
در هر صورت، این زیتون ها فوق العاده خوشمزه هستند.همانطور که متوجه شدید، انواع مختلفی از زیتون توسط کشورهای مختلف در سراسر جهان ادعا شده است. زیتون بارنیا توسط اسرائیل ادعا شده است و در اینجا به طور گسترده ای از آنها لذت می برند.
در اسرائیل، زیتون بارنیا را برای خوردن ترشی میکنند. اما اسرائیل تنها کشوری نیست که زیتون بارنیا تولید می کند، در واقع این زیتون ها در استرالیا و آرژانتین نیز کشت می شوند.
این در حالی است که در این کشورها این زیتون ها را برای ترشی و خوردن نمی کارند. در عوض، آنها به قصد تولید روغن رشد می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.