صادرات ماهی قزل آلا به عراق و کشورهای مختلف و بیشتر به کشورهای همسایه صورت میگیرد. بله، درست است؛ ماهی قزل آلا یک محصول صادراتی در ایران محسوب میشود. این محصول کمک شایانی به رونق اقتصادی کشور کرده است. صادرات ماهی قزل آلا به عراق در حجم بالا انجام میشود. ارسال از سوی استانهاییست که از لحاظ تولید و پرورش ماهی قزل الا در رتبههای برتر کشوری قرار دارند.
عوامل متعددی در کیفیت پرورش ماهی قزل آلا دخیل هستند:
یکی از این عوامل، عامل کیفیت آب است، که در این قسمت توضیح مختصری راجع به آن آوردهایم:
عوامل موثر در کیفیت آب برای پرورش ماهی قزل آلا:
- میزان دمای اب
- کدورت آب
- میزان اکسیژن محلول در آب
- میزان اسیدی بودن آب یا همان PH
- میزان شوری اب
- میزان سختی آب
- میزان دی اکسید کربن موجود در آب
هرکدام از این عوامل نیز قواعد خاص خود را دارند که در مورد میزان دمای آب برای شما علاقهمندان به این موضوع، به طور خلاصه توضیحاتی آوردهایم:
میزان دمای آب:
دمای آبی که ماهی قزل آلا میتواند در آن زندگی کند، دمای مابین 18-12 درجه سانتیگراد است. بهترین و مناسبترین میزان دما نیز برای پرورش ماهی قزل آلا، دمای بین 14 الی 17 درجه سانتیگراد است. بیشترین میزان دمایی که میتواند آن را تحمل کند 20 درجه میباشد. در دمای 22 درجه نیز شرایط وارد شدن استرس به ماهی قزل آلا فراهم میشود و در دمای 25 درجه نیز مدت زمان کوتاهی میتواند زنده بماند.
در مقابل افزایش دمای آب، کاهش درجه حرارت آن، به خصوص پایین آمدن تا زیر 14 درجه، موجب کاهش رشد و در دماهای بسیار پایینتر، حتی منجر به مرگ ماهی قزل آلا میشود.
نکاتی که دانستن آنها ضروریست:
صادرات ماهی قزل آلا به عراق و سایر کشورها کار آسانی نیست. در واقع، زمانیکه صحبت از صادرات پی در پی بک محصول میشود؛ یعنی آن محصول از لحاظ بهداشت، کیفیت و بسیاری موارد دیگر حرف اول را میزند. کشورهای خارجی، ماهی قزل آلا را به طور دقیق و با دستگاههای پیشرفته مورد آزمایش قرار میدهند.
پس، به خوبی متوجه میشوید که میزان کیفیت ماهی قزل آلا تولید شده در ایران بسیار بالاست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.