صادرات ماهی قزل آلا مازندران به عراق

صادرات ماهی قزل آلا مازندران به کشورهای مختلف انجام می‌ شود. مازندران مانند بسیاری از شهرها، با داشتن آب و هوای سرد و معتدل مکان بسیار مناسبی را برای پرورش ماهی قزل آلا فراهم آورده است. با پرورش و تولید ماهی قزل آلا در این استان، درصدی از تولیدات به بخش صادرات تعلق می‌ گیرد. صادرات ماهی قزل آلا مازندران به عراق نیز صورت می‌گیرد.

صادرات ماهی قزل آلا

پرورش ماهی قزل آلا:

با توجه به افزایش نیاز انسان به مواد پروتئینی آبزیان خوراکی و در مقابل نیز کمبود آب در کشورمان، باعث شد که از منابع آبی به صورت چندمنظوره استفاده شود. یکی از آن‌ها پرورش ماهی قزل آلا می‌باشد. به دنبال پرورش ماهی قزل آلا، طرفداران این نوع از ماهی بسیار بالا رفت و فروشی چندین برابر بیشتر از سایر ماهیان دریایی پیدا کرد.

خواص و فواید ماهی قزل آلا:

صادرات ماهی قزل آلا

  1. دارای انواع ویتامین ها
  2. پروتئین
  3. امگا3
  4. پتاسیم
  5. فسفر

و … است.

چند دلیل پرطرفدار شدن ماهی قزل آلا:

  • ماهی قزل آلا یک منبع غنی از تمام مواد ضروری و مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن انسان است.
  • در درمان بسیاری از بیماری‌ها بسیار موثر می‌باشد.
  • ماهی قزل آلا، دارای طعم بینظیریست.

شرایط خاص آب محل زندگی ماهی قزل آلا:

ماهی قزل آلا برای پرورش یافتن باید تحت شرایط خاص باشد، از جمله:

  • میزان شوری آب
  • شفافیت آب
  • دمای آب
  • اکسیژن محلول در آب

و…

میزان شوری مناسب آب برای پرورش ماهی قزل آلا:

میزان شوری مناسب آب برای پرورش ماهی قزل آلا باید 10ppt باشد. البته شوری تا میزان 30ppt را نیز می‌ تواند تحمل کند. اما بیشتر از این مقدار را به دلیل کاهش اشباع اکسیژن موجود در آب نمی‌تواند تحمل کند. ماهی قزل آلا یک نوع ماهی گوشتخوار است و باید غذای خود را در آب ببیند. از اینرو آب موجود در استخر باید تا کف استخر شفاف باشد. دمای مناسب آب نیز باید طبق استانداردها رعایت شود.

استان مازندران با وجود قرار گرفتنش در حاشیه‌ ی دریای مازندران برای تامین ماهی مورد نیاز استان‌های همجوار و هم‌چنین بخش صادراتی و اینکه بتواند پاسخگوی نیاز حجم بالای درخواست کنندگان ماهی قزل آلا باشد دست به پرورش آن زد و با فراهم آوردن شرایط مساعد، در این زمینه بسیار موفق شد و این استان سهم بسزایی را در بخش تولیدی ماهی قزل آلای کشورمان به خود اختصاص داد.

صادرات ماهی قزل آلا

اهمیت کیفیت ماهی قزل آلای تولیدی برای صادرات:

همان‌طور که می‌دانید ماهی قزل آلا با داشتن جنبه‌ی صادراتی باید به صورت حرفه‌ای‌تر و تحت استانداردهای خاص و تحت نظارت بهداشت و به دور از هرگونه بیماری پرورش یابد. کشورهای درخواست‌کننده خواهان وزن خاصی از ماهی قزل آلا هستند و کمتر از وزن 1.5 را قبول نمی‌کنند. وزن درخواستی به طور متوسط بین 1.5 تا 2 و گاهی اوقات نیز بالای 2 کیلوگرم می‌باشد. ماهی قزل آلا از استان مازندران به کشورهای مختلف از جمله کشور عراق صادر می‌شود. درصد قابل قبولی از صادرات ماهی قزل آلا به کشور عراق است. در واقع صادرات ماهی قزل آلا مازندران به عراق با آمار بالایی انجام می‌شود که در این زمینه نیز، بسیار موفق بوده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.