صادرات ماهی قزل آلا مازندران

صادرات ماهی قزل آلا مازندران باعث شده که صنعت پرورش ماهی قزل آلا در این استان پیشرفت گسترده ای داشته باشد. گزینه‌ی صادرات مبحث مهمی‌ست که باعث می‌شود هر تولیدکننده و هر تاجری جدی‌تر به آن نگاه کند. صادرات ماهی قزل آلا به سایر کشورها سبب شده که با وارد شدن ارز به داخل کشور، سودآوری در این زمینه نیز بسیار زیاد شود.

آیا با روش‌های غذادهی به ماهیان پرورشی آشنایی دارید؟

صادرات ماهی قزل آلا

انواع روش‌های غذادهی:

در این قسمت، انواع روش‌های غذادهی به ماهیان پرورشی را برای شما خواهیم گفت:

  1. تغذیه دستی
  2. تغذیه نیمه اتوماتیک
  3. تغذیه اتوماتیک

هر پرورش‌دهنده‌ای می‌داند که تغذیه‌ی مناسب ماهی قزل آلا، یکی از عوامل مهم و ضروری در تولید و پرورش ماهی‌ست.

*تغذیه دستی:

قدیمی‌ترین و بهترین روش تغذیه ماهی قزل آلا پرورشی می‌باشد، زیرا پرورش‌دهندگان معتقدند که با نظارت و کنترل روزانه‌ی ماهی همراه است.

*تغذیه نیمه اتوماتیک:

این روش مخصوص استخرهای بزرگ است که غذا توسط وسیله‌ی چرخان به داخل آب پاشیده می‌شود.

*تغذیه اتوماتیک:

در این روش وجود فرد نقشی نداشته و در کشورهای صنعتی از تغذیه‌کننده‌های اتوماتیک که توسط کامپیوتر قابل تنظیم است استفاده می‌شود.

صادرات ماهی قزل آلا

 مازندران با تولید ماهی قزل آلا که از دسته ماهیان سردابی‌ست توانسته در امر صادرات نیز رتبه‌ی برتر کشوری را کسب کند.

فروش ماهی قزل آلا و هم‌چنین صادرات آن از استان مازندران به کشورهای خارجی روز به روز توسعه پیدا می‌کند؛ چرا که کشورهای خارجی با نظارت صحیح به محصولات وارداتی کشورشان، در صورت مشاهده‌ی هر گونه بی کیفیتی و نقص در محصولات به سرعت آن را برگشت می‌دهند، در صورتی‌که مازندران در مورد صادرات ماهی قزل آلا به این مورد برنخورده است و این حاکی از تولید ماهی قزل آلا با کیفیت بسیار عالی در این منطقه است.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.