عناب هندی هم میوه و هم غذا و هم گیاه است درختچه ای کوچک با برگ های بیضی شکل است.
کوچک، گرد، بیضی بزرگ گوشت نرم، مرطوب، سفید، شیرین، ترد، لذیذ، منشأ آن در منطقه آسیا است.
استرالیا، جنوب اروپا و بخش هایی از جنوب ایالات متحده. نام رایج عناب چینی، عناب، خرمای چینی، خرمای سرخ و همچنین دارای نام علمی عناب هندی است.
عناب هزاران سال است که در طب سنتی چینی استفاده می شود. برای درمان مشکلات بی خوابی هم عناب و هم میوه عناب سرشار از فیبر غذایی، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B، مواد معدنی، آهن، فسفر، کلسیم و اسیدهای چرب سالم هستند.
که دارای خواص دارویی گیاهی است که برای سلامتی مفید است و می توان از آن برای درمان بیماری ها نیز استفاده کرد.عناب خشک خواص شیمیایی آنتی اکسیدانی در چین منشا گرفته است.
با استفاده از عناب خشک چینی برای تهیه داروهای گیاهی، طب سنتی این توانایی را دارد که به بازیابی انرژی در بدن کمک کند.
آلرژی را درمان کنید اضطراب، افسردگی، اسهال، خشکی پوست، خستگی، فشار خون بالا، بی خوابی، تعریق شبانه، درد، تنگی نفس و کاهش استرس.
طعم کمی شیرین و گس عناب هندی، خوردن را در طول روز تشویق میکند. این یک دسر طبیعی است که باعث تجمع اضافه وزن نمی شود. اما فواید واقعی خرمای چینی در ظاهر کوچک آن پنهان است.
اگرچه بدن کوچک است، اما قلب بزرگ است. خواص خرمای چینی بیش از آن است که تصور کنید. زیرا عناب چینی حاوی آنتی اکسیدان هایی است که هم از آلودگی و هم از غذاهایی که در هر وعده می خورید در اطراف شما وجود دارد.
تعداد کمی از میوه ها حاوی این ماده هستند که امروزه بسیار مهم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.