فروش ماهی قزل آلا تازه در اصفهان به صورت گرم و یا منجمد در سراسر بازارهای محلی و میادین تره بار استان اصفهان صورت می گیرد. در واقع، در استان ها و مناطقی که دارای شیلات و مزارع پرورش ماهی هستند، تقریبا هرروز ماهی قزل آلا تازه در بازارها برای فروش وجود دارد. امروزه تکنلوژی پرورش پیشرفت بسیار زیادی کرده است. به همین دلیل روند رشد و تکثیر نیز بسیار سریع اتفاق می افتد. فروش ماهی قزل آلا تازه در اصفهان و شهرستان های این استان معمول است.
خرید ماهی قزل آلا تازه مستلزم چه چیزهاییست؟
برای خرید ماهی قزل الا و یا هر نوع ماهی دیگر نیاز به یک سری اطلاعات و البته در کنار آن، کمی تجربه می باشد. کسی که برای چندمین بار ماهی قزل آلا خرید می کند؛ خیلی بهتر از یک فرد بی تجربه، تازه و سالم بودن ماهی را از ناسالم بودن آن تشخیص می دهد. حتی با مطالعات لازم در زمینه ی مشخصات ماهی تازه، می توان اطلاعات و دانش کافی را به هنگام خرید آموخت.
در این قسمت خلاصه ای از ویژگی هایی که یک ماهی قزل آلا تازه دارد، آورده شده است.
خصوصیات ماهی قزل آلا تازه و سالم:
- اولین و آسان ترین روش، نوع بوی ماهی است.
- چشم های ماهی قزل آلا تازه، کاملا برجسته و برآمده و براق هستند.
- با فرو بردن انگشت در گوشت ماهی، جای انگشت نباید باقی بماند. (یا همان حالت ارتجاعی)
- آبشش ها نباید رنگ کدر داشته باشند. (باید صورتی رنگ و یا قرمز کمرنگ باشد.)
- رنگ فلس ها یا پوست ماهی باید شفاف باشد.
استان اصفهان مرکز تولید ماهی قزل آلا تازه و مرغوب:
اصفهان، یکی از مناطق بزرگ تولید ماهی قزل آلاست. رعایت تمام نکات لازم بهداشتی طی روند تولید و تکثیر و هم جنین انجام آزمایشات مختلف قبل از ارائه به بازار، محبوبیت این شهر را در زمینه ی پرورش ماهی چند برابر کرده است.
برای خرید ماهی قزل آلا تازه با شماره تماس کارشناس محترم، تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.