فروش ماهی قزل آلا منجمد بصورت بسته بندی و فله در سایزهای مختلف انجام می شود. جهت نگهداری بیشتر و حفظ کیفیت ماهی قزل آلا، این محصول را به صورت منجمد در می آورند و در بسته بندی ها و وکیوم های بزرگ و کوچک قرار می دهند. به همین دلیل، قیمت انواع ماهی قزل آلا منجمد به نسبت ماهی قزل آلا زنده بالاتر است. برای اطلاع از شرایط فروش ماهی قزل آلا منجمد و تازه با ما همراه باشید.
ماهی قزل آلا را به چه صورتی منجمد می کنند؟
از بهترین روش های حفظ و نگهداری انواع آبزیان در جهان، می توان به روش های مختلف انجماد اشاره کرد. انجماد، سبب نگهداری از مواد مغذی ماهی البته به نسبت روش انجماد، برای مدت بیشتری است. برای منجمد کردن ماهی قزل آلا از چهار روش کلی استفاده می کنند:
- انجماد کند با سرعت 0.2 سانتیمتر در ساعت.
- انجماد تند با سرعت 0.5 تا 3 سانتیمتر در ساعت
- انجماد ناگهان با سرعت 5 تا 10 سانتی متر در ساعت
- انجماد فوق ناگهانی با سرعت 10 تا 100 سانتی متر در ساعت
ارزش غذایی ماهی قزل آلا منجمد:
ترکیبات مغذی و مواد پروتئینی ماهی در اثر انجماد برای مدت نسبتا طولانی حفظ و کمترین تغییر را می کنند. منجمد کردن ماهی قزل آلا از فعالیت و نموو موجودات ذره بینی و باکتری ها جلوگیری می کند و فساد ماهی را متوقف می نماید. اما در روش انجماد ناگهانی، به نسبت سایر روش ها، بیشترین مقدار مواد مغذی ماهی حفظ می شود.
انواع بسته بندی ماهی قزل آلا منجمد:
- روش بسته بندی استرچ فیلم:
- در این روش یک فیلم پلاستیکی با قابلیت کشسانی بالا به دور محصول پیچیده می شود.
- بسته بندی در شرایط خلا:
- در این روش هوای داخل بسته بندی خالی می شود و فضای خالی بالای محصول نیز حذف می گردد.
- روش بسته بندی اسکین پک:
- در این روش، ماهی قزل آلا روی یک تکه مقوا قرار می گیرد و روی محصول و مقوا با یک تکه پلاستیک نازک پوشیده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.