فروش ماهی قزل آلا کبابی در اصفهان و فروشگاه ها و هایپرمارکت های سراسر کشور امکان پذیر می باشد. ماهی قزل آلا در استان هایی که هم دارای مراکز پرورش ماهی و هم دارای مراکز و کارگاه های بسته بندی ماهی هستند؛ به صورت عمده به فروش می رسد. در استان اصفهان یا همان مهد پرورش ماهی قزل آلاست، کارگاه ها و کارخانه های مجهز بسته بندی و انجماد ماهی قزل آلا نیز وجود دارد. از همین رو، فروش ماهی قزل آلا منجمد در اصفهان بسیار بالاست و رشدی چند برابری نیز در سال های اخیر داشته است.
مراحل تبدیل ماهی قزل آلا گرم به ماهی قزل آلا منجمد:
- انتقال ماهی قزل آلا سالمون از شیلات به کارخانه و یا کارگاه های بسته بندی ماهی.
- بررسی های اولیه بر روی ماهی قزل آلا
- جدا کردن اضافه های ماهی مثل سر، دم، محتویات داخل شکم و تمیز کردن پوست ماهی از فلس.
- شستن تمیز و کامل ماهی به صورت کاملا بهداشتی.
- انجام آزمایشات لازم.
- انتقال به بخش بسته یندی.
- جدا کردن ماهی های هم سایز، جهت قرار دادن در یک بسته.
- پس از انجام بسته بندی، رساندن بسته ها به نقطه ی انجماد.
ماهی قزل آلا به صورت فیله ای هم بسته بندی می شود.
متقاضیان ماهی قزل آلا منجمد بیشترند یا متقاضیان ماهی قزل آلا گرم:
پاسخ این سوال به صورت کاملا سلیقه ای است. به این معنا که برخی از افراد برای صرفه جویی در زمان و راحتی کار، ماهی بسته بندی شده خریداری می نمایند. برخی از افراد نیز ترجیح می دهند ماهی قزل آلا جنوب گرم برای مصرف تهیه نمایند. البته در این میان نیز افرادی هستند که اعتقاد دارند ماهی گرم سالم تر و مغذی تر از ماهی منجمد است. باید گفت این اعتقادی کاملا اشتباه است. ماهی گرم و منجمد از لحاظ برخورداری از ویتامین، پروتئین و مواد مغذی و … کاملا یکی هستند.
فروش ماهی قزل آلا پرورشی کبابی اصفهان به صورت عمده و ارسال آن به نقاط مختلف کشور و حتی کشورهای خارجی، حاکی از کیفیت بالای این محصول است.
جهت کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر با کارشناس این بخش تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.