فروش ماهی قزل آلا منجمد در مشهد هم به اندازه ی ماهی قزل آلا تازه بالاست. ماهی قزل آلا منجمد نیز به دلیل اینکه بلافاصله پس از انتقال از شیلات به مراکز بسته بندی به انجماد می رسد؛ تمامی خواص خود را حفظ می کند. البته نکته ای که در این میان هست، حتما خرید ماهی قزل آلا منجمد باید از مکان و مراکزی باشد که مطمئن باشند. فروش ماهی قزل آلا منجمد در مشهد باعث شده که میزان تولید و مراکز بسته بندی این شهر را گسترش پیدا کند.
مزایایی که ماهی قزل آلا منجمد دارد عبارتند از:
- صرفه جویی در زمان برای پاک کردن و تمیز کردن ماهی
- ماهی بهداشتی و تمیز به صورت فیله برای مصرف
- قابلیت نگهداری در فریزر برای حداقل شش ماه (حدود سه برابر ماهی تازه)
- بدون تماس با آلودگی در هنگام بارگیری
و بسیاری پارامترهای مثبت دیگر.
نکته 1:
این بدین معنا نیست که ماهی قزل آلا تازه خوب نیست. اتفاقا کاملا بالعکس؛ ماهی قزل آلا تازه اگر واقعا از مکان معتبر خریداری شود بسیار هم عالیست.
نکته 2:
ماهی قزل آلا منجمد با وجود تمام این مزیت ها، اگر از جای نامعتبر خریداری شود و مطمئن نباشد ممکن است آلوده به میکروب باشد.
راه های تشخیص تازه و سالم بودن ماهی قزل آلا منجمد:
الف) ماهی منجمد شده را در دو حالت است که می توان مورد بررسی قرار داد:
- وقتی که هم چنان منجمد است.
- وقتی که از حالت انجماد خارج می شود.
در حالت انجماد، تشخیص تازه بودن و نبودن ماهی کمی دشوار به نظر می رسد.
ب) تشخیص سالم بودن ماهی قزل آلا منجمد از روش های زیر امکان پذیر است:
- از طریق چشمان ماهی
- از طریق بوی ماهی
اگر چشمان ماهی منجمد، رنگ متمایل به شیری داشت و فرو رفته بود؛ ماهی قطعا فاسد است.
بوی نامطبوع ماهی نیز، حکایت از کهنه بودن ماهی دارد.
ماهی منجمد سالم، چشمانی برآمده دارد. در مردمک چشم ماهی سالم باید یک نقطه ی سفید وجود داشته باشد. پوست ماهی نیز نباید زرد رنگ و تیره باشد.
Hello. magnificent job. I did not imagine this. This is a remarkable story. Thanks!
Lovely just what I was looking for.Thanks to the author for taking his time on this one.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.