قیمت فروش ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی

قیمت فروش ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی جهت عرضه در رستوران ها، فروشگاه های زنجیره ای سراسر کشور و همچنین صادرات به کشورهای مختلف جهان به صورت روزانه در واحد فروش سایت اعلام می شود. خرید عمده انواع ماهی قزل آلا و سالمون تازه و منجمد در سال 97 و 98 با کیفیت عالی از طریق شرکت ما وجود دارد. برای اطلاع دقیق از قیمت فروش ماهی قزل آلا با ما ارتباط بگیرید.

قیمت فروش ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی

موارد استفاده از ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:

  1. ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی به منظور فروش در فروشگاه های زنجیره ای کل کشور استفاده می شوند.
  2. راحتی پخت غذا و زمان کمتر آماده سازی ماهی منجمد سبب استفاده از این نمونه ماهی در رستوران ها شده است.
  3. به منظور مصارف خانگی و پاک کردن سریع ماهی از ماهی قزل آلا منجمد استفاده می شود.
  4. زمان زیاد حمل و نقل بار به کشورهای دیگر، باعث شده تا برای صادرات بیشتر از ماهی قزل آلا منجمد و شکم خالی بیشتر استفاده بشود.
  5. نگهداری و حمل آسان این نمونه ماهی سبب شده تا در بیشتر شهرهای ایران متقاضی این نمونه ماهی باشند.

قیمت فروش ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی

قیمت فروش ماهی قزل آلا:

  • قیمت فروش عمده ماهی قزل آلا تازه از سایز 200 تا 400 گرم، کیلویی 27000 تومان
  • قیمت فروش عمده ماهی قزل آلا تازه از سایز 400 تا 600 گرم به قیمت کیلویی 26000 تومان.
  • قیمت فروش عمده ماهی قزل آلا تازه از سایز 600 تا 900 گرم به قیمت کیلویی 25000 تومان.
  • قیمت ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی از سایز 200 تا 600 گرم به قیمت کیلویی 36000 تومان.
  • قیمت ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی از سایز 600 تا 1000 گرم به قیمت 35000 تومان.
  • قیمت فروش عمده ماهی سالمون منجمد کیلویی 40000 تومان.
  • فیله ماهی سالمون پاک شده به صورت منجمد کیلویی 56000 تومان

قیمت فروش ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی

انواع غذاهای قابل طبخ با استفاده از ماهی قزل آلا منجمد:

  1. سبزی پلو با ماهی قزل آلا
  2. ماهی سوخاری با ماهی قزل آلا
  3. ماهی کباب با ماهی قزل آلا
  4. قلیه ماهی
  5. ماهی شکم پر
  6. شوید پلو با ماهی

قیمت فروش ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی

چگونگی تولید ماهی قزل آلا منجمد شکم خالی:

  • ماهی قزل آلا در سیزهای مختلف از استخرهای پرورش ماهی صید می شود.
  • ماهی صید شده به کارخانه ی انجماد و بسته بندی منتقل می شود.
  • پس از تخلیه بار، ماهی وزن می شود و براساس اندازه، تقسیم بندی می شوند.
  • شکم ماهی پس از سایز بندی باز می شود و محتوای شکم آن تخلیه می شود.
  • ماهی در این مرحله کاملا شسته می شود.
  • ماهی پاک شده داخل سینی های مخصوص چیده می شود.
  • ماهی داخل تونل انجاد وارد می شود و منجمد می شود.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.