ماهی سالمون دریای آتلانتیک

آبزی پروران مین از دهه 1970 به پرورش ماهی قزل آلا پرداخته اند. هچرها در سرتاسر ایالت (بعضی تا بینگهام و اوکوسوک) هر سال 3 تا 4 میلیون ماهی برای عملیات توری در امتداد ساحل تولید می کنند. ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس گونه ای است که بخشی از زمان خود را در آب شیرین و بخشی از زمان خود را در آب شور می گذراند. در طبیعت، بیشتر زندگی یک ماهی آزاد بالغ در اقیانوس سپری می شود. در بهار سال چهارم یا پنجم، ماهی بالغ برای تخم ریزی به رودخانه اصلی خود باز می گردد. پس از حدود دو یا سه سال در آب شیرین، ماهی های جوان دچار یک تغییر فیزیولوژیکی می شوند که به نام smoltification شناخته می شود، که باعث می شود ماهی برای زندگی در دریا آماده شود.

قزل آلای فولادی که به آن قزل آلای سالمون و قزل آلای رنگین کمان دریایی نیز می گویند که کالری شبیه به کالری تن ماهی دارد، متعلق به همان خانواده (ماهی قزل آلا) ماهی آزاد اقیانوس اطلس است. سر فولادی به عنوان نسخه آب شور قزل آلای رنگین کمان شناخته شده است. چرخه زندگی سر فولادی اساساً مانند ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس است، با این تفاوت که سر فولادی از ذوب شدن واقعی عبور نمی کند. مانند ماهی آزاد در طبیعت، سر فولادی برای تخم ریزی به آب شیرین باز می گردد. هر دو گونه دارای گوشت صورتی یا قرمز هستند. سر فولادی نیز شبیه ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس است، اما به احتمال زیاد در کناره های آن جلای رنگین کمانی دارد که قرمز و سبز چشمک می زند. از این رو “رنگین کمان” نامیده می شود. هنگامی که سر فولادی برای تخم ریزی به آب شیرین باز می گردد، علامت های رنگین کمان تشدید می شود.
ماهی قزل آلا: سر فولادی 150 سال است که بسیار طولانی تر از ماهی آزاد اقیانوس اطلس اهلی شده است. محدوده دمایی بهینه برای سر فولادی بالاتر از ماهی آزاد اقیانوس اطلس است که قیمتی مناسب تر از خاویار دارد، اما از آنجایی که چرخه زندگی این دو گونه ماهی بسیار مشابه است، تولیدکنندگان اغلب آنها را با هم پرورش می دهند.

صادرات ماهی

در مزارع ماهی قزل آلا، برخی از ماهی های بالغ چهار ساله برای مولدین نگهداری می شوند. تخم ریزی بین اواسط نوامبر و اواسط دسامبر اتفاق می افتد. یک ماهی ماده 12 پوندی در هر فصل به طور متوسط ​​10000 تخم تولید می کند که بارور شده و سپس در هچری آب شیرین انکوبه می شود. تخم‌ها از تخم بیرون می‌آیند و در نهایت به بچه‌های شنای آزاد تبدیل می‌شوند. هنگامی که سرخ پوستان در سال اول زندگی نوارهای عمودی تیره ای در کناره های خود ایجاد می کنند، به آنها parr می گویند. برای 18 ماه اول چرخه زندگی خود در هچری، parr درجه بندی می شوند، در برابر بیماری ها واکسینه می شوند و سلامت و رشد آنها نظارت می شود. پس از 18 ماه در هچری در آب شیرین، ماهی آزاد جوان دچار تغییرات عمده ای می شود که آنها را قادر می سازد در آب نمک زندگی کنند. کلیه های آنها به جای حفظ نمک، خود را با دفع نمک سازگار می کنند. پوست آن‌ها نقره‌ای می‌شود، بنابراین ماهی‌ها برای شکارچیان که با طعمه کپور صید می شوند در اقیانوس کمتر دیده می‌شوند. همچنین تغییراتی در چشم ها، پلاسمای خون، ماهیچه ها و چربی رخ می دهد. این فرآیند smoltification نامیده می شود. این حشرات تقریباً پنج اینچ طول دارند و معمولاً بین اواسط آوریل و اواسط می به قلم‌های شناور در دریا منتقل می‌شوند.

قلم های توری معمولاً 30 تا 50 فوت عمق دارند و با استفاده از لنگرهای بزرگ و سیستم های شبکه طناب لنگر می گیرند. در طول فاز رشد اقیانوسی، ماهی ها با گلوله های ساخته شده از پودر ماهی، روغن ماهی، پروتئین های گیاهی و ویتامین ها و مواد معدنی تغذیه می شوند. برای حفظ سلامت و کمک به آنها در مبارزه با بیماری‌های طبیعی، همه حشرات قبل از انتقال به اقیانوس‌ها آزمایش سلامتی و واکسینه می‌شوند. پس از دو سال ماندن در آغل های اقیانوسی، ماهی ها از ذرت هایی با وزن 3-5 اونس رشد می کنند. (80-120 گرم) برای ماهیگیری با وزن بازار 6-12 پوند. زمانی که ماهی ها به اندازه قابل فروش رسیدند، برداشت، تمیز، یخ زده و برای مشتریان ارسال می شوند. ماهی قزل آلا و هد فولادی پرورش یافته در مین بر حسب تقاضا برداشت می شوند و ظرف 24 تا 36 ساعت به صورت تازه به مشتری تحویل داده می شوند.

ماهی انگز

مکان‌های رشد آب شور عمدتاً در شهرستان‌های واشنگتن و هنکاک قرار دارند، جایی که کیفیت آب عالی، خلیج‌های حفاظت‌شده، دمای آب 0-15 درجه سانتی‌گراد (32 تا 59 درجه فارنهایت)، جریان‌های قوی و جزر و مد شرایط ایده‌آلی را برای پرورش ماهی آزاد فراهم می‌کنند. با شرایط محیطی ایده‌آل و برخی از سخت‌ترین مقررات زیست‌محیطی ایالتی و فدرال و الزامات نظارتی در جهان، ماهی قزل آلا پرورشی مین با استفاده از روش‌های پایدار در یک اکوسیستم سالم سالم تولید می‌شود.

تغییر شبکه کشاورزان ماهی قزل آلا در مین از اولین کسانی بودند که در جهان مجموعه ای از بهترین شیوه های مدیریتی (BMPs) را طراحی کردند که برای به حداقل رساندن ردپای محیطی آنها در حالی که مواد غذایی سالم و پایدار تولید می کردند، طراحی کردند. BMPها که با همکاری تنظیم‌کننده‌های ایالتی و فدرال و جامعه محیط‌زیست توسعه یافته‌اند، اهداف زیست‌محیطی را فراتر از آن‌هایی که توسط مقررات لازم است تعیین می‌کنند و از ممیزی‌های خارجی برای نشان دادن انطباق استفاده می‌کنند. علاوه بر این، تمام شرکت های پرورش ماهی آزاد مثل ماهی دولمی مین در برنامه بهترین شیوه های آبزی پروری اتحاد جهانی آبزی پروری و برنامه های آیین نامه عمل، مدیریت خلیج و برنامه های امنیت زیستی انجمن های آبزی پروری مین شرکت می کنند. همه این برنامه ها الزامات عملیاتی و نظارتی اضافی را ایجاد می کنند. تعدادی از آنها همچنین شامل ممیزی های شخص ثالث گسترده برای تأیید انطباق هستند.

ماهی قزل آلا

پرورش دهندگان ماهی قزل آلا در مین از یک برنامه مدیریت خلیج، چرخش سایت و برنامه آیش استفاده می کنند که منجر به یک چرخه طبیعی 3 ساله سطوح تولید می شود. بسته به سال،تعداد مزارع در شرایط تولید و تولید شرایط محیطی با ارزش دروازه مزرعه بین 65 تا 85 میلیون دلار در سال متغیر است. برای جوامع روستایی از نظر اقتصادی افسرده و آب نماهای سنتی که با فروپاشی شیلات همانند تن ماهی نجوشیده روبرو هستند، این فعالیت اقتصادی کمکی حیاتی در حفظ جوامع محلی و تنوع بخشیدن به پایگاه اقتصادی آنها بوده است. خانواده‌های ماهیگیری سنتی که به دلیل محدودیت‌های مجوز یا منابع دسترسی خود را به ماهیگیری سنتی از دست داده‌اند، برای ادامه میراث دریایی خود به آبزی پروری روی می‌آورند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.