سس گلوریا سید داود ،سس فلفل قرمز اصلی در چندین منطقه به یکی از موارد ضروری یخچال تبدیل شده است.
سس های مبتنی بر سرکه به دلایل مختلفی عالی هستند. یکی، آنها بسیار قابل استفاده هستند. همانطور که مادربزرگ می گوید، تقریباً در همه چیز خوب پیش می رود.
همچنین واقعاً ارزان است، بنابراین می توانید Frank’s را در یک ظرف 1 گالنی با قیمت 12 دلار در آمازون خریداری کنید. با این حال، این سس تند بیشتر از قیمت مقرون به صرفه و همه کاره بودن آن وجود دارد.
در این مقاله، ما یک بررسی کامل از سس Frank’s RedHot ارائه میکنیم که تاریخچه، سطح حرارت، طعم، دستور العملها و برخی دیگر از انواع سس موجود را پوشش میدهد.
در اواخر دهه 1800، ژاکوب فرانک شرکت فرانک چای و ادویه را در سینسیناتی، OH تأسیس کرد. دستور پخت اصلی فلفل هندی قدیمی فرانک در سال 1918 از طریق مشارکت فرانک و مزرعه فلفل Estilette متولد شد.
اولین بطری فرانک در سال 1920 از کارخانه لوئیزیانا وارد بازار شد. برای یادآوری این تاریخ، روی هر بطری “FRANK’S 1920” حک شده است و دستور پخت اصلی از آن زمان تاکنون بدون تغییر باقی مانده است.
فلفلهای کاین برای مدت زمان نامعلومی کهنه میشوند و مطمئناً به فلفلها طعم خاص خود را میدهند. فلفل کاین تقریباً 35 درصد از دستور غذا را تشکیل می دهد که با توجه به قیمت این سس مقدار خوبی است.
سرکه مقطر به طور کلی به سس های تند زیپ تند می دهد و در عین حال سس را از خراب شدن حفظ می کند. به احتمال زیاد از آب برای رساندن سس به قوام دلخواه و رقیق و بدون استفاده از سرکه زیاد استفاده می شود.
نمک (با محتوای حدود 3.5٪) به نمایان شدن طعم کلی کمک می کند و سیر مکمل عالی برای یک سس خوش طعم و تند است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.