دستورالعمل های رژیم غذایی 2015-2020 برای آمریکایی ها (DGA) از الگوهای تغذیه سالم که شامل انواع میوه ها است حمایت می کند.
این شامل تمام میوههای تازه، منجمد، کنسرو شده و آلو خشک خورشتی خشک شده و آب میوهها میشود.
مصرف توصیهشده میوه در الگوی غذایی سالم به سبک ایالات متحده در سطح 2000 کیلوکالری معادل دو فنجان میوه در روز است.
افزایش مقدار و تنوع میوههایی که آمریکاییها مصرف میکنند، راهبردی است آلو خشک سیاه که به افراد کمک میکند طیف وسیعی از نیازهای مواد مغذی را برآورده کنند.
با این حال، بر اساس DGA 2015-2020، میانگین مصرف میوه بسیار کمتر از توصیه های توصیه شده برای تقریباً همه گروه های سنی است، به جز در کودکان 1 تا 8 ساله.
میانگین مصرف میوه در بین دختران 14 تا 18 ساله و در زنان بالای 51 سال کمترین میزان است، دو نقطه زمانی مهم در رشد و نگهداری استخوانها.
میوه ها، سبزیجات و غلات کامل، که انواعی از مواد مغذی ضروری را فراهم می کنند که آلوخشک آفتابی بر تجمع و نگهداری استخوان در طول عمر تأثیر می گذارد.
بنیاد ملی پوکی استخوان تخمین میزند که 10.3 درصد از آمریکاییهای بالای 50 سال به پوکی استخوان (نمره t 2.5 £) و 43.9 درصد دارای توده استخوانی پایین (که معمولاً به آن استئوپنی نیز گفته میشود؛ نمره t-1.0) مبتلا هستند که یک عامل خطر برای پوکی استخوان.
خطر شکستگی با افزایش سن در افراد بالای 50 سال افزایش مییابد و بر اساس جنسیت، نژاد و قومیت متفاوت است.
اگرچه عوامل بسیاری در ایجاد این رویداد ناتوان کننده نقش دارند، مهم ترین علل آلو خشک شهمیرزاد آن کاهش توده استخوانی، زوال ساختاری و افزایش دفعات سقوط است.
در سال 2005، تخمین زده شد که بیش از دو میلیون شکستگی ناشی از پوکی استخوان که سالانه در ایالات متحده رخ می دهد، بار اقتصادی 16.9 دلاری داشته است.
میلیارد دلار، که پیش بینی می شود تا سال 2025 به سه میلیون شکستگی با هزینه 25.3 میلیارد دلار افزایش یابد.
مردان 29 درصد از این شکستگیها و 25 درصد از بار هزینه را تشکیل میدهند.
بهینهسازی فاکتورهای سبک زندگی که بر توده و استحکام استخوان تأثیر میگذارند، استراتژی مهمی است که هدف آن کاهش خطر شکستگی در آینده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.