پدربزرگی چای خشک در ترکیه را هر هفته تمام می کند

چای خشک در ترکیه که با خیساندن برگ های خشک شده در آب تهیه می شود، یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های روی کره زمین است.

از گونه های گیاهی کاملیا سیننسیس مشتق شده است، انواع مختلفی از چای وجود دارد که از چای سیاه خالص تا ترکیبات گیاهی را شامل می شود.

برخلاف قهوه، این نوشیدنی با طراوت کاربردهای زیادی مانند تسکین گلو درد، ایجاد تکان کافئین در صبح و کمک به خواب شبانه دارد. از چای ماچا ساخته شده برای مراسم چای ژاپنی گرفته تا چای شیرین قدیمی که در جنوب یافت می شود، بسیاری از انواع چای گزینه جذابی برای هر منوی هستند.

اگرچه انواع مختلفی از چای وجود دارد، برخی از رایج ترین انواع آن عبارتند از چای سیاه، چای سبز، چای سفید، چای اولانگ، چای گیاهی، چای رویبوس و چای پوئر.

مشخصات طعم و مزایای زیادی برای هر نوع وجود دارد، و معمول است که طعم های دیگر با این چای ها ترکیب شوند تا طعم جدیدی ایجاد کنند.

به عنوان مثال، چای همیشه محبوب ارل گری ترکیبی از چای سیاه و روغن ترنج است و می تواند با چای های سبز، اولانگ، سفید و پوئر نیز ترکیب شود.

چای سیاه رایج ترین نوع چای است که تا 85 درصد از کل مصرف چای را در جهان غرب به خود اختصاص می دهد. چای سیاه به طور کامل اکسید شده است و ظاهر تیره تر، طعم قوی تر و محتوای کافئین بالاتری نسبت به چای های دیگر دارد.

محتوای کافئین موجود در چای سیاه هنوز حدود نصف سطح قهوه است. اغلب چای سیاه را می توان با شکر، شیر یا لیمو مصرف کرد و برخی از فواید سلامتی مشابه چای های دیگر را دارد.

برگ های گیاه چای به طور طبیعی حاوی کافئین هستند. گاهی اوقات به آن تئین نیز گفته می شود. با این حال، از نقطه نظر شیمیایی، با کافئین موجود در قهوه یکسان است و همچنین دارای همان اثر نیروبخش است.

یک فنجان چای سیاه تقریباً نصف یک فنجان قهوه کافئین دارد. با این حال، از آنجایی که کافئین موجود در چای کندتر توسط بدن جذب می شود، اثر نیروبخش ضعیف تر اما ماندگارتر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.