پرورش ماهی قزل آلا در اصفهان

پرورش ماهی قزل آلا در اصفهان و سایر مناطق کشورمان با موفقیت های بسیاری همراه بوده است. به دلیل کیفیت بالای این محصول تولیدی در ایران، میزان خرید و فروش ها روز به روز بالا گرفت. از طرفی ماهی قزل آلا پرورشی جنبه ی صادراتی پیدا کرد و از این طریق رونق بسیاری به این صنعت داده شد. سودآوری و ارزآوری از این طریق نیز از دیگر مزایای صادرات ماهی قزل آلا می باشد. اصفهان که به یک مرکز بزرگ تولید ماهی قزل آلا مشهور است، با تولید بالا میزان فروش بالایی را نیز به خود اختصاص داده است. پرورش ماهی قزل آلا در اصفهان از گذشته وجود داشته ولی تا به امروز، پیشرفت چشمگیری به همراه داشته است.

پرورش ماهی قزل آلا در اصفهان

خصوصیات کلی ماهی قزل آلا

  1. ماهی قزل آلا یک یاز انواع ماهیان سردابی‌ست
  2. ماهی قزل آلا در زیرگروه ماهیان آزاد قرار می گیرد.
  3. این نوع ماهی دارای بدن فشرده ای است.
  4. دم ماهی قزل آلا کمی بزرگ تر از ماهی آزاد است.
  5. بین باله ی چربی ماهی قزل آلا و خط جانبی آن، تقریبا بین 14 تا 19 عدد فلس وجود دارد.
  6. طول بدن ماهی قزل آلا به 140 سانتی متر می رسد.
  7. وزن ماهی قزل آلا حداکثر تا 5 کیلوگرم نیز می تواند باشد.

و بسیاری خصوصیات جزئی دیگر.

از جمله مهم ترین اصل در غذادهی به ماهی قزل آلا چیست؟

در پاسخ به این سوال، دو اصل مهم وجود دارد:

  1. انتخاب در نوع غذا
  2. مقدار جیره ی روزانه ی ماهی قزل آلا

تعداد دفعاتی که باید به ماهی قزل آلا غذا داد نیز بسیار مهم است و این موضوع ارتباط مستقیمی با وزن ماهی دارد.

پرورش ماهی قزل آلا در اصفهان

به طور مثال:

یه یک بچه ماهی که وزنی حدود 10 گرم دارد، به طور متوسط تا 6 بار به صورت روزانه غذادهی می شود. به ماهیان پروار نیز به صورت روزانه 1بار تا 2بار غذا می دهند.

پرورش ماهی قزل آلا در اصفهان با رعایت اصل غذادهی به ماهیان و هم چنین، رعایت و مدیریت صحیح سایر اصول، بازدهی بالایی را با صرف حداقل هزینه ها داشته است. چراکه بیشترین میزان هزینه ها در پرورش ماهی قزل آلا به بخش تهیه ی غذای ماهیان مربوط می شود.