ماهی سالمون یکی از پرمصرف ترین غذاها و وارداتی ترین غذاهای دریایی در ایالات متحده است. شروع پرورش ماهی قزل آلا در خانه با دانش صحیح چندان پیچیده نیست و ما شما را در این مورد روشن خواهیم کرد. می توانید ماهی قزل آلا را در خانه یا در حوضچه حیاط خلوت خود پرورش دهید. بنابراین، این یک راه شگفت انگیز برای به دست آوردن ماهی سالمون تازه و محلی برای مصرف یا پرورش ساده به عنوان حیوان خانگی خواهد بود.

مواد مورد نیاز برای پرورش ماهی قزل آلا در خانه
مواد زیر برای شروع پرورش ماهی قزل آلا در خانه مورد نیاز است:
مخازن ماهی یا آکواریوم
سینی جوجه کشی
استایروفوم
اب
تخم ماهی قزل آلا
کیت تانک ماهی تترا آکواریوم 20 گالن
نحوه پرورش ماهی قزل آلا در خانه
پرورش ماهی در خانه یک تجربه عالی است. یکی از بهترین راه های پرورش ماهی قزل آلا که گرانتر از خاویار طلایی است در خانه استفاده از محفظه دربسته است. پرورش ماهی قزل آلا در یک مخزن یا محفظه بسته جامد به طور عمده از تخم ها در برابر عوامل بیماری زا یا بیماری ها محافظت می کند. یکی دیگر از مزایای پرورش ماهی قزل آلا از مخازن در خانه این است که نیاز کمتری به مواد شیمیایی وجود خواهد داشت. بنابراین، از ماهی سالمون تازه، ایمن و سالم تر لذت می برید. بنابراین، در اینجا نکاتی وجود دارد که شما را در پرورش ماهی آزاد در خانه راهنمایی می کند.
مراحل
1. مرحله جوجه کشی
رشد ماهی آزاد که بسیار ارزانتر از خاویار می باشد می تواند تا دو سال از مرحله تخم مرغ طول بکشد. مراحل از تخم شروع می شود و آنها در مخزن جوجه کشی قرار می گیرند. اطمینان حاصل کنید که قبل از قرار دادن تخمهای سالمون، مخزن را با آب بشویید. همچنین می توانید جلوی مخزن یا آکواریوم را تمیز کنید تا دید واضحی داشته باشید.
تخم ها به مدت 6 تا 8 هفته در سینی های جوجه کشی قرار دارند. مخزن را می توان با استایروفوم پوشاند تا از ورود نور به تخم مرغ جلوگیری شود. مقداری شن یا سنگ را در مخزن قرار دهید زیرا تخم مرغ ها در زیر سنگ ها زندگی می کنند و از زرده خود تغذیه می کنند. از آنجایی که به تخمهای ماهی قزل آلا اجازه تفریخ داده میشود، از پیشرفت تخمها اطمینان حاصل کنید. تخم ها بیرون می آیند و به آلوین تبدیل می شوند و به مدت 30 تا 50 روز در مرحله آلوین هستند. آنها ترجیح می دهند در مرحله alevin در تاریکی باشند.
همچنین، مطمئن شوید که پوستههای تخممرغ و تخمهای کمتر فعال یا تخممرغهای مرده را هنگام بیرون آمدن روزانه از تخم بیرون میآورید. الوین اکنون به ماهی جوانی به نام سرخ تبدیل می شود. پس از اتمام جوجه کشی می توانید فوم ها را جدا کنید.
2. سیستم سرخ کردنی
اکنون ماهی های جوان به مدت 6 تا 7 ماه به مخزن بچه ماهی منتقل می شوند. در سیستم سرخ کردنی یا مخزن، بچه ماهی ها برای اولین تغذیه آماده هستند. باید مراقبت هایی که برای تن ماهی نجوشیده انجام می دهیم را در نظر بگیریم.
3. مرحله تغذیه
هنگامی که ماهی از کیسه تخم خود تغذیه کرد، اکنون می توانید به ریختن غذا در مخزن آنها ادامه دهید. بچه ماهی ها با خوراک ماهی های تجاری ساخته می شوند که متناسب با مراحل زندگی در اندازه های مختلف ماهی هستند. اندازه خوراک ماهی از خرده تا اندازه پلت متغیر است.
4. Fingerlings Tank
سپس به مدت 5 ماه به مخزن بچه انگشتان منتقل می شوند.
5. مرحله Smoltification
با افزایش اندازه ماهی و رسیدن به حدود 40 گرم، ریزش ماهی ایجاد می شود. Smotification یک سری پیشرفته است که در آن ماهی دچار دگرگونی بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی می شود. هنگامی که ذوب شدن صورت گرفت، ماهی به اسملت معروف است. ماهی قزل آلا در آبزی پروری یا آکواپونیک ترجیح داده می شود زیرا سریعتر رشد می کند.
مرحله ذوب شدن
6. نمونه برداری از ماهی
نمونه برداری از ماهی قزل آلا هر دو ماه یکبار انجام می شود تا به میزان عملکرد آنها توجه شود. وقتی ماهی به 700 گرم تا 800 گرم رسید، اکنون می توان آنها را به مخازن رشد منتقل کرد.
7. مخزن رشد
آنها اکنون حدود یک سال سن دارند و به مخزن رشد منتقل شده اند. نمونه برداری مجدداً هر دو ماه یکبار انجام می شود و آنها می توانند 12 ماه یا بیشتر را بر اساس اندازه هدف مورد نظر شما در اینجا سپری کنند.
8. برداشت
وقتی ماهی قزل آلا شما به اندازه هدف ترجیحی حدود 10 تا 12 پوند رشد کرد، می توانید به برداشت ادامه دهید.
آیا ماهی قزل آلا را می توان به عنوان حیوان خانگی نگهداری کرد؟
در مورد سلامت ماهی سالمون چطور؟ ماهی قزل آلا برای نگهداری از حیوانات خانگی مناسب نیست. آنها خونسرد هستند و تحمل کمی برای استرس دارند. آنها باید در دمای بین 26-29 درجه سانتیگراد نگهداری شوند. این به این دلیل است که آنها نسبت به سایر گونه های ماهی دارای سرعت متابولیسم بالاتری هستند. هنگامی که دمای بدن آنها کاهش می یابد، شروع به لرزیدن می کنند و متابولیسم آنها افزایش می یابد. این باعث افزایش سریع متابولیسم و تولید اسید لاکتیک می شود. تجمع اسید لاکتیک باعث کمبود اکسیژن در خون و در نهایت منجر به مرگ می شود. اگر ماهی قزل آلا را به عنوان حیوان خانگی نگهداری می کنید، باید تجربه ای در نگهداری ماهی نیز داشته باشید.
چگونه یک مزرعه ماهی قزل آلا درست می کنید؟
e قرار است فرآیند را به سه بخش تقسیم کنند: برنامه ریزی، ساخت و بهره برداری. برای شروع برنامه ریزی مزرعه ماهی قزل آلا، باید به نیازهای خاص خود و میزان بودجه خود توجه کنید. همچنین میخواهید تعداد ماهیهایی را که میخواهید تولید کنید و حجم آنها چقدر است را در نظر بگیرید. هرچه ماهی قزل آلا که کالری شبیه به کالری تن ماهی دارد بیشتر تولید شود، فضای بیشتری برای ساخت تاسیسات خود خواهید داشت. همچنین می توانید در نظر بگیرید که ماهی چقدر بزرگ می شود. گام دوم ساخت تاسیسات است. شما باید در مورد مکان مزرعه خود تصمیم بگیرید. شما باید مطمئن شوید که منطقه برای ماهی ها و تجهیزات ایمن است. ممکن است بخواهید احتمال وجود منبع تغذیه را بررسی کنید. اگر نیاز به ارائه خدمات برق به مزرعه دارید، این می تواند بسیار مهم باشد. همچنین ممکن است بخواهید به دنبال خرید ژنراتورهای خود باشید. اینها هنگام شروع به تولید ماهی مثل ماهی دولمی بسیار مهم هستند زیرا ممکن است برق همیشه در دسترس نباشد. سرانجام شما باید در نظر بگیرید که چگونه مزرعه خود را اداره خواهید کرد. شما باید مطمئن شوید که فضای کافی برای نگهداری تمام تجهیزات و لوازم مورد نیاز خود دارید. همچنین باید مطمئن شوید که امکانات شما مطابق با کد است و کارکنان کافی برای اداره مزرعه دارید. همچنین باید مطمئن شوید که آب کافی برای زنده نگه داشتن ماهی دارید.
چقدر طول می کشد تا ماهی قزل آلا رشد کند؟
ماهی قزل آلا یک ماهی آندروم است، به این معنی که در آب شیرین تخم ریزی می کند و در اقیانوس زندگی می کند. ماهی قزل آلا معمولاً در سال اول رشد بسیار سریعی دارد و سپس در سال دوم رشد بسیار کندی دارد. طول متوسط ماهی قزل آلا در یک سالگی 2-3 اینچ و در دو سالگی 3-4 اینچ است. پس از سه سالگی، اکثر ماهی قزل آلا با سرعت رشد مشابه سایر گونه های ماهی، کندتر رشد می کنند.
چرا پرورش ماهی قزل آلا خوب است؟
مهمترین دلیلی که ما از صنعت پرورش ماهی قزل آلا حمایت می کنیم این است که آینده ای پایدار برای ذخایر ماهیان وحشی به ارمغان آورده است. این امکان را برای افزایش تولید ماهی قزل آلا فراهم کرده است، در حالی که در عین حال تضمین می کند که ماهیگیری بیش از حد از ذخایر وحشی وجود ندارد. این باعث شده است که ذخایر وحشی بیشتر و بیشتر به جای اینکه ماهیگیری شوند و از روی زمین پاک شوند، به طور طبیعی در محیط طبیعی خود رشد کنند. مشهورترین نمونه این مورد احتمالاً ماهی قزل آلا جورابی رودخانه فریزر است که زمانی در خطر انقراض قرار داشت که جمعیت آن به کمتر از 10 ماهی کاهش یافت. با این حال، با کمک صنعت پرورش ماهی قزل آلا، اکنون تعداد آن بیش از 100000 ماهی است و به طور طبیعی بدون صید رشد کرده است.
نکته اضافی در مورد پرورش ماهی قزل آلا در خانه
اطمینان حاصل کنید که مخزن یا آکواریوم را در دمای مناسبی که برای ماهی قزل آلا شما مناسب است نگه دارید. آنها ماهی های آب سرد دوست دارند. بنابراین، می توانید از یک واحد سردخانه با دستگاهی که قادر به پیگیری و کنترل دمای مخزن است استفاده کنید. دمای 45 درجه فارنهایت را حفظ کنید. توجه داشته باشید که دمای بالای 55 درجه فارنهایت می تواند به زندگی ماهی آزاد شما که با طعمه کپور صید می شود پایان دهد. بنابراین، همیشه مراقب درجه حرارت روزانه باشید. همچنین باید یک هواکش وجود داشته باشد تا مخزن شما بتواند اکسیژن کافی داشته باشد. همیشه آب را فیلتر کنید تا آمونیاک کاهش یابد زیرا آمونیوم بیش از حد می تواند ماهی آزاد شما را بکشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.