پرورش ماهی قزل آلا

در سال 1996، پرورش ماهی قزل آلا، ماهیگیری تجاری را به عنوان روش برتر تولید ماهی قزل آلا دور زد. کارخانه‌های فرآوری مکانیزه عظیم و تعداد زیاد ماهی تولید شده توسط تامین‌کنندگان اصلی، فضای کمی را برای شرکت‌ها یا افراد کوچک‌تر در بازار باقی گذاشته است.

جغرافیا

بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، تا سال 2008، دو سوم عرضه ماهی سالمون پرورش یافته در مزرعه جهان توسط نروژ و شیلی تولید می شد. نیمی از ماهی قزل آلا زنده پرورش یافته در مزرعه جهان توسط چهار شرکت بین المللی و 26 شرکت دیگر نیمی باقیمانده را تولید می کنند. پرورش ماهی قزل آلا به مناطقی با دمای مناسب اقیانوس ها و خلیج های حفاظت شده محدود می شود.

مراحل

پرورش ماهی قزل آلا بر خلاف ماهی انگز یک فرآیند سه مرحله ای است. تخم های ماهی قزل آلا در مخازن آب شیرین خارج می شوند. ماهی قزل آلا جوان در مخازن یا کانال های آب جاری به مدت دوازده تا هجده ماه پرورش داده می شود. سپس آنها را به قفس هایی در امتداد ساحل دریا منتقل می کنند تا در آنجا رشد کنند.

عملیات

یک قفس معمولی که برای پرورش ماهی قزل آلا استفاده می شود شامل یک قاب فلزی یا پلاستیکی با توری مشبک است که طرفین و پایین آن را می پوشاند. قسمت بالایی اغلب باز می ماند، اما گاهی اوقات پوشیده می شود. ممکن است به شکل گرد یا مربع، 30 تا 90 فوت عرض و حدود 30 فوت عمق داشته باشد. بسیاری از قفس ها ممکن است در یک خلیج محافظت شده به یکدیگر متصل شوند که در هر قفس تا 90000 ماهی آزاد وجود دارد.

تغذیه

قفس سرپوشیده ماهی قزل آلا در نزدیکی یک دکل نفتی
ماهی سالمون به طور طبیعی از طعمه ماهی های کوچکتر تغذیه می کند. در اسارت با گلوله های حاوی ماهی، روغن ماهی، مواد مغذی و تقویت کننده های رنگ تغذیه می شوند. آنها همچنین هر طعمه ماهی ولگردی را که در قفس سرگردان است می خورند. اگر ویروس یا بیماری در مزرعه پرورش ماهی آزاد شد، می توان آنتی بیوتیک و سایر داروها را به غذا اضافه کرد.

برداشت

تولیدکنندگان ماهی قزل آلا رنگین کمان حدود یک هفته قبل از برداشت، تغذیه ماهی قزل آلا را متوقف می کنند. این به ماهی ها فرصت می دهد تا از شر هر گونه مواد زائد باقی مانده در دستگاه گوارش خود خلاص شوند. سپس ماهی قزل آلا را با توری گرد می کنند و در آب غنی از دی اکسید کربن قرار می دهند. این فرآیند آنها را قبل از بریده شدن قوس های آبشش بیهوش می کند و اجازه می دهد تا قسمت زیادی از خون خارج شود. آنها به سرعت در یک دوغاب آب یخ قرار می گیرند، که مانع از انتشار آنزیم ها می شود و رنگ و طعم ماهی را حفظ می کند. از دوغاب یخ، آنها روده و پردازش می شوند.برداشت

صادرات ماهی

چالش ها و مسائل

در چنین محیط پرجمعیتی، بیماری ها و انگل ها به سرعت گسترش می یابند. نگرانی در مورد مقدار زیادی زباله تصفیه نشده تولید شده توسط مزرعه ماهی قزل آلا وجود دارد که مستقیماً وارد اکوسیستم محل مزرعه می شود. همچنین امکان فرار برخی ماهی قزل آلا از قفس های باز به خصوص در هنگام طوفان وجود دارد. ماهی آزاد پرورش یافته در مزرعه با مقاومت کمتر ممکن است با ماهی قزل آلا وحشی تلاقی کند و به طور بالقوه باعث تضعیف نژاد شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.