پسری با خوردن ترشی سیر خانگی خودش را در خانه حبس کرد

ترشی سیر خانگی یک ماده چند منظوره است که می‌توانید از آن در کاربردهای مختلف استفاده کنید، از تزئین کوکتل گرفته تا متعادل کردن تخته‌ی غذاخوری.

با طرز تهیه این دستور ساده ترشی سیر همراه با نکات ترشی و سرو آشنا شوید.سیر ترشی سیر تازه ای است که در یک مایع ترشی نگهداری می شود که به حبه ها طعمی شیرین، ترش و کمی تند می دهد.

فرآیند ترشی کردن، بافت اولیه سیر را تغییر می دهد و ماندگاری آن را افزایش می دهد. حبه‌های سیر به طور طبیعی سفت و کمی سفت هستند، اما ترشی آلیوم را نرم می‌کند و به آن بافتی جویدنی و جذاب می‌دهد که برای تزیین کوکتل، لذیذ و رویه‌های پیتزا عالی است.

در حالی که ترشی کردن یک فرآیند ساده است، سیر ترشی به چند مرحله اضافی نیاز دارد. در اینجا چند نکته برای ساده کردن تجربه ترشی خود آورده شده است.در طول تخمیر آبی می شود. مایع ترشی بسیار اسیدی باعث واکنش شیمیایی می شود که باعث می شود آلیوم رنگدانه های آبی و سبز را آزاد کند.

در حالی که رنگ بر طعم تاثیر نمی گذارد، اما می تواند بر جذابیت بصری سیر تاثیر بگذارد. برای جلوگیری از این تغییر رنگ، سیر را به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید، سپس آن را در حمام یخ فرو کنید تا فرآیند پخت متوقف شود.

گرما باید آنزیم ها را از بین ببرد و از تغییر رنگ جلوگیری کند.دو نوع اصلی سیر ترشی وجود دارد: کنسرو شده و سرد. سیر ترشی یخچالی قابل نگهداری نیست و چند ماه ماندگاری دارد و باید همیشه در یخچال بماند.

برعکس، سیر ترشی کنسرو شده در قفسه ماندگاری دارد و زمانی که در مکانی خنک و تاریک نگهداری شود چند سال ماندگاری دارد.تک تک حبه ها را از یک سر سیر جدا کنید، حبه ها را پوست بگیرید و برای ترشی استفاده کنید.

پوست آن، اگرچه به اندازه کاغذ نازک است، می تواند از نفوذ کامل مایع ترشی به سیر جلوگیری کند. ترک کامل میخک ها امکان استفاده از آنها را افزایش می دهد و به آنها کمک می کند تا یکپارچگی خود را حفظ کنند، بنابراین در شیشه های ترشی از هم جدا نمی شوند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.