گیاهان عرقیات ۱۴۰۱ منبع طبیعی فرآورده های مختلف با فعالیت های بیولوژیکی متنوع هستند که درمان بسیاری از بیماری ها را ارائه می دهند.
عصاره گیاهی مخلوط پیچیده ای از ترکیبات است که می تواند دارای خواص آنتی اکسیدانی، آنتی بیوتیکی، ضد ویروسی، ضد سرطانی، ضد انگلی، ضد قارچی، کاهش دهنده قند خون، ضد فشار خون و حشره کش باشد.
استخراج این عصاره ها مستلزم استفاده از حلال های آلی است که نه تنها فرمولاسیون را پیچیده می کند، بلکه استفاده مستقیم از عصاره ها را برای انسان دشوار می کند.
برای غلبه بر این مشکلات، تحقیقات اخیر بر توسعه راههای جدید برای فرموله کردن عصارههای گیاهی و ارائه ایمن آنها با اثربخشی درمانی بیشتر متمرکز شده است.
در طب سنتی از گیاهان کامل یا مخلوط گیاهان به جای ترکیبات جدا شده استفاده می شود. شواهدی وجود دارد که عصاره های خام گیاهی اغلب فعالیت آنتی پلاسمودیایی در شرایط آزمایشگاهی یا درون تنی نسبت به ترکیبات جدا شده در دوز معادل بیشتری دارند.
هدف این مقاله بررسی تعاملات مثبت بین اجزای عصاره گیاه کامل است که ممکن است این موضوع را توضیح دهد.شواهدی مبنی بر چندین نوع مختلف تعامل مثبت بین اجزای مختلف گیاهان دارویی مورد استفاده در درمان مالاریا وجود دارد.
هم افزایی فارماکودینامیک بین آلکالوئیدهای سینچونا و بین عصاره های مختلف گیاهی که به طور سنتی ترکیب می شوند نشان داده شده است.
تداخلات فارماکوکینتیکی، به عنوان مثال، بین اجزای تشکیل دهنده چای درمنه رخ می دهد به طوری که آرتمیزینین آن سریعتر از داروی خالص جذب می شود.
برخی از عصاره های گیاهی ممکن است اثر تعدیل کننده ایمنی و همچنین اثر ضد پلاسمودیایی مستقیم داشته باشند. عصارههای متعددی حاوی مهارکنندههای مقاومت چند دارویی هستند، اگرچه هیچکدام از اینها از نظر بالینی در مالاریا آزمایش نشدهاند.
برخی از ترکیبات گیاهی عمدتاً برای کاهش عوارض جانبی سایرین اضافه میشوند، مثلاً زنجبیل برای جلوگیری از حالت تهوع.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.