پیرزنی نخود سبز پاک شده 1408 را با چای می خورد

نخود سبز پاک شده 1401 حبوباتی هستند که توسط گیاه Pisum sativum از خانواده گیاه‌شناسی Fabaceae مانند بسیاری از حبوبات دیگر مانند لوبیا، نخود و عدس تولید می‌شوند.

بنابراین نخود سبزی هایی است که از دوران باستان در رژیم غذایی انسان ها و همچنین برخی از حیوانات استفاده می شده است.

شواهد تاریخی استفاده از نخود را قبل از 5 هزار سال پیش نشان می دهد.

علاوه بر این، نخودفرنگی به‌عنوان درمان طبیعی برای برخی از مشکلات سلامتی و به دلیل غنی بودن از مواد مغذی برای سلامتی بیشتر برای بدن استفاده می‌شود.

در نهایت، نخود فرنگی نیز در دستور العمل های برخی از محصولات آرایشی برای سفت و شادابی پوست استفاده می شود.

انواع مختلفی از نخود فرنگی وجود دارد که از نظر رنگ، طعم و اندازه متفاوت است. نخودها همچنین به دلیل عادتشان طبقه بندی می شوند که آنها را به نخودهای کوتوله، نیمه شاخه، کوهنوردی و نخود مانگیاتو تقسیم می کنند.

آنها به صورت تازه از گیاه در حدود آوریل برداشت می شوند و تولید می تواند تا پایان ژوئن ادامه یابد، اما این بستگی به رقم انتخاب شده و آب و هوا دارد زیرا گرمای بیش از حد باعث کاهش و توقف تولید میوه می شود.

نخودها ساده ترین حبوبات در بدن ما برای هضم هستند، زیرا نشاسته آن کمتر از لوبیا و نخود است. علاوه بر این، اگر به مقایسه آنها با لوبیا و نخود ادامه دهیم، متوجه خواهیم شد که خطر تخمیر در روده بسیار کمتر است و از مشکلات ناشی از هواشناسی یا حتی ناراحتی کولیت که شامل حبوبات معمولی است جلوگیری می کند.

نخود فرنگی سرشار از پروتئین یا بهتر است بگوییم اسیدهای آمینه ضروری است و منشا این پروتئین ها کاملاً گیاهی است، بنابراین افرادی که انتخاب گیاهخواری یا وگانی داشته اند نیز می توانند از آن استفاده کنند.

 

علاوه بر این، این حبوبات دارای محتوای چربی کم و شاخص گلیسمی محدودی هستند، بنابراین امکان خوردن توسط همه افراد، از جمله افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به دیابت هستند را فراهم می کند. علاوه بر این، احساس سیری پس از خوردن نخود فرنگی بسیار زیاد است، بنابراین برای کسانی که می خواهند اندام خود را حفظ کنند یا برای کاهش وزن، رژیم بگیرند، بسیار عالی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.